Kutya Jutalomfalat

Orijen Free-Run Duck Jutalomfalat 42,5g

ÁR: 2140 Ft    
CIKKSZÁM: OFRDJ425
RAKTÁRON: IGEN

Az Orijen freez dried Free run Duck ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű, tápanyagokban gazdag, kacsahússal és májjal.

Darab:
1
Kosárba rakom
oszd meg!
Az Orijen freez dried Free run Duck ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű, tápanyagokban gazdag, kacsahússal és májjal. Egyféle fehérjeforrás- 100 % Ontario kacsa. A kacsahús és a kacsamáj naponta frissen, nyersen érkezik a konyhánkba, ahol azonnal feldolgozásra kerül, majd fagyasztva szárítjuk. Az Ontario Kacsát a WholePreyTM-nek megfelelően dolgozzuk fel, ezért a hús mellett májat és porcot is tartalmaz a jutalomfalat, tükrözve a természetes étrend összetételét. A feldolgozás során sem magas hőmérsékletű főzést, sem tartósítószert nem alkalmazunk, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, ízletes jutalomfalat az eredmény.

Összetevők:

Friss kacsahús (70 %) Friss kacsamáj (30 %).
Orijen Free-Run Duck Jutalomfalat 42,5g
Súly 0.0425 kg
Neked ajánljuk
[exzo_footer_form_block title="500 Ft KEDVEZMÉNY ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!" title2="Csak korlátozott számú nyereménykódot osztunk ki. Kérd most a tiéd!" btn_text="Kérem!" email="Email címed" ]