Vectra 3D spot-on (rácsepegtető oldat) kutyáknak

A Vectra 3D egy vényköteles termék. Emiatt webáruházunkban jelenleg nem rendelhető.

vectra 3d spot on csepp

Hogyan működik a Vectra 3D csepp?

Hatása

A Vectra 3D rácsepegtető oldatot külső élősködők elleni (pl. kullancs, bolha, szúnyog, legyek) védelemre használják kutyák esetében. Kutyáknak súly alapján XS-XL 5-féle kivitel szól. Macskákon a Vectra 3D nem használható, nekik a Vectra Felis való. Spot-onként a vény nélkül is kapható társaihoz képest különlegessége, hogy nem csak távoltartja, de kiírtja a kutyán és környezetében (lakásban) lévő bolhákat is. Nem csak elpusztítja az élősködőket, de repellens hatást kiváltva védelmet is biztosít. Hatása kb. 4 hétig tart, egy doboz így 3x4 hétig tart ki.

Hatóanyag

Hatóanyagai a dinotefurán, piriproxifen és permetrin.

Alkalmazása

A használati utasításnak megfelelően közvetlenül a szőrt széthúzva a kezelendő bőrfelületre kell juttatni. Rácsepegtetés után kb. 24 órán belül beszívódik. Csak ép, sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható.

Előnyei

Legnagyobb előnye, hogy nem csak a kutyán, de a környezetében (pl. lakásban) található bármely fejlődési ciklusban levő bolhát és kullancsot is elpusztítja. Emellett repellens hatása miatt már az élősködők csípését is megakadályozza.

Hátrányai

A csepegtetést nyugtalan, vagy nagyon dús szőrú kutyákon el lehet rontani. Ártalmatlansága nem igazolt vemhes kutyákban/laktáció idején, ezért nem ajánlott ezekben az időszakokban alkalmazni.

Vectra 3D rendelés online, vagy inkább vásárlás patikából?

A tabletta hozzáférhető a legtöbb állatpatikában. Mivel vényköteles, így először az állatorvos felírja, ezután lehet megvásárolni.

Az internetes rendelést sokan kényelmesebbnek tartják, hiszen így nem kell mindig elmenni az állatorvoshoz és kívárni a sort.

A Vectra 3D webáruházunkban jelenleg nem rendelhető.

Vectra 3D ára, avagy mennyibe kerül havi és napi lebontásban?

A Vectra 3D spot-on 5-féle kiszerelésben kapható, így a kutya súlyától függ, hogy mennyibe fog kerülni egy havi adag. Egy doboz készítmény kb. 12 hétre elég, így a havi árhoz harmadoljuk, a napihoz pedig 84-gyel osztjuk az árát.

vectra csepp

Gyakori kérdések és válaszok a Vectra 3D spot-onnal kapcsolatban

1. Befolyásolja-e a fürdetés a termék hatását?

Ha a fürdetés a cseppentést követő 24 órán kívül, a beszívódást követően történik, akkor nem fogja befolyásolni.

A bejegyzés célja nem a termék promóciója. Az oldal csak a link ismeretében, vagy a termék nevére internetes keresőben explicit módon keresve érhető el a látogató számára. Célunk a termék minél részletesebb bemutatása, előnyökkel, hátrányokkal, hogy a kisállat-tartók objektív, felelősségteljes döntést hozhassanak a termék megvásárlásával.