Simparica tabletta kutyáknak

A Simparica egy vényköteles termék. Emiatt webáruházunkban jelenleg nem rendelhető.

simparica tabletta

Hogyan működik a Simparica tabletta?

Hatása

A Simparica hatása gyakorlatilag azonos a másik, ismertebb külső élősködő elleni szerrel. 1 doboz 15 hétig (3×5) tartó bolha, kullancs és egyéb vérszívó elleni védelemre használatos. Tanulmányok szerint 96,9%-os a hatékonysága 4-féle kullancs ellen is.

Hatóanyag

Hatóanyaga az ún. sarolaner.

Alkalmazása

Alkalmazása rendkívül egyszerű. A kutyussal 5 hetente kell megetetni az ízesített falatkát, ezt követően 8 órán belül kialakul a védelem. 1 doboz 3 falatkát tartalmaz, így 15 hétig, kb. 3,5 hónapig tart ki.

Előnyei

A Simparica tablettát legtöbbször alacsony ára és egyszerű használata miatt kedvelik. Állatorvosainknak adott visszajelzések alapján vásárlóink szeretik, hogy csak meg kell etetni és szinte el is lehet róla feledkezni.

A termék egy ízesített falatka-szerű tabletta, amit a kutyusok küzdés nélkül megesznek. Nem okoz tortúrát, nem kell kutyatápba rejteni. Mivel a védettség gyorsan ki is alakul, már csak be kell állítani egy emlékeztetőt, hogy a következő falatkét 5 múlva megetessük.

Nem alakul ki rezisztencia és nem kell szüneteltetni sem a használatát.

Hatása hosszabb ideig tart, mint a spot-on megoldásoké.

A nyakörvvel szemben a gazdik olyan érveket szoktak felhozni, hogy ha több kutyus van, lerágják egymásról. Sokan az egyszerű szürke műanyagot se kedvelik. Ez a tablettával nem probléma.

Nem kell aggódni a fürdetés miatt és kozmetikázás miatt sem.

A spot-on oldatokkal szemben kifejezett előny, hogy a fürdetés és a kutyakozmetika sem befolyásolja a szer működését.

A kutya környezetében a bolháknak annyi, minden fejlődési-ciklusban a populációt felszámolja.

Hátrányai

Teljeskörű külső élősködő, tehát kullancs, atka, szúnyog, bolha stb. elleni védelmet egyetlen szer sem tud garantálni, így a Simparicának pl. NINCS repellens hatása, tehát nem tartja távol a vérszívókat.

Ahogy az összes tablettánál, itt is előfordulhatnak átmeneti, enyhet gyomorpanaszok. A mellékhatásokról érdemes a tájékoztatót átolvasni, ezt a termékoldalakon elérhetővé tettük. A legtöbb mellékhatás kevesebb, mint 1/1000 kutyánál alakul csak ki.

A kullancsok/bolhák esetében a szer akkor pusztítja el az élősködőt, ha az elkezdett vért szívni. Emiatt nincs teljesen 100%-os védelemben az állat. Ugyanakkor a fertőzés esélye minimalizálódik és a szer még az utolsó napokban is hasonlóan effektív, mint az elsőkben.

A Simparica ára, avagy mennyibe kerül kutyájának egy havi adag?

A Simparica tabletta ára rendkívül kedvezőnek számít.

Árával felveszi a versenyt a rácsepegtető oldatokkal és nyakörvekkel is, miközben használata jóval egyszerűbb és megbízhatóbb.

A havi árhoz 4 heti adagot vettünk figyelembe, majd ezt 30-cal osztva kapjuk meg a napi árat.

simparica adagolása

Lehetséges a Simparica rendelés online?

A tabletta hozzáférhető a legtöbb állatpatikában. Mivel vényköteles, így először az állatorvos felírja, ezután lehet megvásárolni.

Az internetes rendelést sokan kényelmesebbnek tartják, hiszen így nem kell mindig elmenni az állatorvoshoz és kívárni a sort.

A Simparica tabletta webáruházunkban jelenleg nem rendelhető.

simparica ára

Gyakori kérdések és válaszok a Simparica tablettával kapcsolatban

Károsodhat-e a kisállat mája a terméktől?

Mivel ez egy vényköteles gyógyszer, nagyon szigorú engedélyezési folyamaton kell keresztülmennie, mire eljuthat a végfelhasználóig. Se a tesztidőszak alatt, se a forgalmazás kezdete óta nem figyeltek meg összefüggést bármilyen károsodás és a termék használata között. Tudomásunk szerint használata biztonságos.

A bejegyzés célja nem a termék promóciója. Az oldal csak a link ismeretében, vagy a termék nevére internetes keresőben explicit módon keresve érhető el a látogató számára. Célunk a termék minél részletesebb bemutatása, előnyökkel, hátrányokkal, hogy a kisállat-tartók objektív, felelősségteljes döntést hozhassanak a termék megvásárlásával.