Nexgard Spectra Tabletta Kutyák Számára

A Nexgard Spectra egy vényköteles termék. Emiatt webáruházunkban jelenleg nem rendelhető.

nexgard spectra

Hogyan működik a Nexgard Spectra tabletta?


Hatása

A Nexgard rágótablettát külső élősködők elleni védelemre használják, illetve MEGELŐZÉS céljából, szívférgesség elleni védelemre. Repellens védelmet nem nyújt, így csak azokat az élősködőket (bolhák, kullancsok stb.) pusztítja el, amelyek megcsípik a kutyát. Már szívférges kutyának nem szabad a szert adni. Hatása kb. 4 hétig tart, a doboz 3 tablettát tartalmaz, így 3×4 hétig tart ki.

Hatóanyag

Hatóanyaga az afoxolaner-t és a milbemicin-oxim.

Adagolás és alkalmazás

Alkalmazása egyszerű – a kutyussal meg kell etetni az 1db ízesített falatkát, ezt követően alakul ki a védelem. A tabletta nem rossz íző, szívesen megeszik.

Előnyei

Legnagyobb előnye a kényelem mellett egyértelműen a szívférgesség elleni védelem. A 12 hétig tartó védettséghez csak 3x kell a kis falatkát megetetni a kutyussal.

További előnye, hogy eddig nem figyelték meg reziztancia kialakulását, így nem kell folyamatosan váltogatni alternatív módszerek között.

A több kutyás gazdik szokták szeretni, mert a nyakörvet le szokták egymásról harapni az állatok, emellett lehet rendes nyakörvet, használni. Nem kell egy csúnya szürke műanyagdarabot aggatni kedvencünkre.

Nem kell aggódni a fürdetés miatt és kozmetikázás miatt sem.

Emellett hatóanyaga nem zavarja közben más gyógyszerek használatát.

Hátrányai

Az összes többi tablettához hasonlóan a hatásmechanizmus miatt természetesen legfontosabb, hátránya, hogy NINCS repellens hatása, így nem tartja távol pl. a szúnyogokat, vagy egyéb vérszívókat. Azok elpusztításához meg kell kezdeniük a vérszívást. Emiatt nincs teljesen 100%-os védelemben az állat. Ugyanakkor a fertőzés esélye minimalizálódik.

Megfigyelték, hogy előfordulhat enyhe gyomorpanasz az alkalmazásakor, de ez rövid időn belül elmúlik.

Nexgard Spectra rendelés online, vagy inkább vásárlás patikából?

A tabletta hozzáférhető a legtöbb állatpatikában. Mivel vényköteles, így először az állatorvos felírja, ezután lehet megvásárolni.

Az internetes rendelést sokan kényelmesebbnek tartják, hiszen így nem kell mindig elmenni az állatorvoshoz és kívárni a sort.

A Nexgard Spectra tabletta webáruházunkban jelenleg nem rendelhető.

Nexgard Spectra ár, avagy mennyibe kerül havi és napi lebontásban?


A kullancs elleni tabletta több kiszerelésben is kapható, amelyek eltérő ára miatt ez változó. Egy doboz Nexgard tabletta kb. 3 hónapig tartja távol hatékonyan az élősködőket, így a havi árhoz harmadoljuk, a napi lebontáshoz pedig 90-nel osztjuk a végfelhasználói árat.

A Nexgard Spectra ára lebontva a legmagasabb minden más külső élősködő elleni szer közül. Ugyanakkor ez az egyetlen szer, ami szívférgesség elleni védelmet is nyújt.

nexgard logo

Gyakori kérdések és válaszok a Nexgard rágótablettával kapcsolatban

Károsodhat-e a kisállat mája a terméktől?

Jelenleg nem tudunk róla, hogy májkárosító hatása lenne.

A bejegyzés célja nem a termék promóciója. Az oldal csak a link ismeretében, vagy a termék nevére internetes keresőben explicit módon keresve érhető el a látogató számára. Célunk a termék minél részletesebb bemutatása, előnyökkel, hátrányokkal, hogy a kisállat-tartók objektív, felelősségteljes döntést hozhassanak a termék megvásárlásával.