Macskaalom Greencat környezetbarát

Macskaalom Greencat környezetbarát, csomósodó 12l

2.490Ft

SKU AGROS11 Kategória

Javasolt életkor:

Javasolt méret

-30% a kutyatápokra

Leírás

Greencat környezetbarát macskaalom, 12l
Környezetbarát csomósodó macskaalom. Egyedi folyadék elnyelő képességgel rendelkezik, rendkívül finom szemcséjű, gyorsan és hatékonyan köti meg a szagokat, szilárd csomósodása miatt könnyen tisztítható. A szilárd csomók WC-n keresztül eltávolíthatók. 100% növényi eredetű alapanyagból, 100%-ban lebomló. 2/3-dal könnyebb súlyú, mint az általános macskaalmok. Szinte teljesen pormentes. Könnyű kezelhetőség és tisztántarthatóság. Illatmentes. Környezetbarát és kedvence szempontjából biztonságos.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
1) Használjon tiszta, száraz, közepes méretű (kb. 30×40 cm) alomtálcát. Töltse meg a tálcát 5-6 cm vastagságban a GreenCat ökológiai csomósodó macskaalommal.
2) A macskaalom szemcséi erős csomókat alkotva azonnal elnyelik a nedvességet és egyidejűleg hatékonyan tűnnek el a szagok is.
3) Használjon rendszeresen alomlapátot a csomók kiszedéséhez és a kevesebb hulladék érdekében. Alaposan forgassa át a maradék GreenCat almot.
4) Töltse fel az alomtálcát a kívánt 5-6 cm vastagságban friss GreenCat alommal.
5) Ürítse ki minden 2-3 hétben az alomtálcát és öblítse ki meleg vízzel. A használt macskaalmot eltávolíthatja a WC-n keresztül, felhasználhatja komposztnak vagy bio hulladék tárolóba is dobhatja.
Származási hely: EU Forgalmazza: Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., 1194 Budapest, Hofherr A. u. 38-40., www.alphaportal.hu, vevoszolgalatbp@alpha-vet.hu

További információk

Tömeg 3.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.