Back-end munkatárs (raktáros/ügyfélszolgálat)

KIK VAGYUNK?

2 fiatal barát vagyunk, májusban alapítottuk meg a Maxipet Webáruházat és hála az eddigi gyors és folyamatos növekedésünknek, új csapattagra van szükségünk! Sőt, nem is egyre! 🙂

Most költözünk önálló raktárunkba, ami egyben az irodánk is lesz. Innen fogjuk a napi működési feladatainkat ellátni, most pedig eljött az ideje, hogy rendes munkahelyet, csapatot építsünk.

 

MIÉRT JÓ VELÜNK DOLGOZNI?

Fiatalok vagyunk, felszabadultak, lelkesek. Nem egy olyan munkahelyet akarunk teremteni, ahol mindenki zabszemmel a valagában ül és alig várja, hogy 4-et üssön az óra és végre húzhasson haza.

Először is, nálunk nem az alkalmazottak, meg a főnökök vannak, hanem mindenki csapattárs. Csapatként működünk együtt, egy közös cél érdekében. A közös cél pedig a vásárlóink elégedettsége és a minél magasabb rendelésszám (ha nincs rendelés, nem tudunk fizetést adni…)
Persze azért némi hierarchiára szükség van, de nálunk a beosztottnak is lehet igaza, feljebbvaló is tévedhet. Ha eddig olyan helyen dolgoztál, ahol napi szinten leüvöltötték a hajad, akkor megváltás lesz hozzánk jönni. 🙂

Bár lehet hihetetlenül hangzik, de egy olyan környezetet próbálunk létrehozni, ahova a csapattársak ÖRÖMMEL jönnek be dolgozni. Nem alibiznek, nem fordul fel a gyomruk már a gondolatra is, hogy dolgozni kell. Ezért a következő dolgokat vezetjük be:

•  Nálunk minden hónapban van egy olyan megbeszélés, amin a cég ÖSSZES dolgozója és a tulajdonosok is részt vesznek. Ezen értékeljük egymás teljesítményét és megbeszéljük, hogy merre haladunk a következő hónapban, negyedévben és évben. Őszintén hisszük, hogy ha mindenkinek pontos képe van arról, hogyan fejlődünk, az ösztönözni fogja munkájukat. Ez a cégszintű fejlődéshez elengedhetetlen.

•  Minden hónapban tartunk MINDEN csapattársal egy 1on1 meetinget, azaz egy cégvezető-beosztott megbeszélést, amin megnézzük, merre lehet fejlődni, mi történt a hónapban, mi újság a szabikkal stb. Ösztönözzük a fejlődésed, ugyanis, ha egyre több értéket tudsz nyújtani, azt egyre több fizetéssel tudjuk jutalmazni. Érdekel az x pozíció? Beszéljük meg, mit kell hozzá elsajátítanod. Nem tetszik valami a munkáddal kapcsolatban? Beszéljük át, oldjuk meg!

•  Kellemes munkakörnyezetet biztosítunk, van ingyen kávé, mindenféle nasi, víz. Erre van egy havi keretünk, amit a csapat úgy alakít, ahogy csak szeretné!

 

MILYEN EMBERT KERESÜNK

• Önállóan képesnek kell lenned munkát végezni. Szeretjük azokat, akiknek nem kell a kezüket fogni mindenhez. Nálunk nincs mikromenedzsment, egy teljes területért felelsz a cégen belül!

• Mivel webáruházat üzemeltetünk, minden csapattárs konstans váratlan hibába fog ütközni. Fontos, hogy feltaláld magad, légy talpraesett és ne féld használni a józan paraszti eszed!

• Barátságos vagy, szereted mások társaságát és nem okoz gondot az ügyfelekkel sem a kapcsolattartás.

• A jelentkezéshez a titkos kód: kutyasuli. Ezt kell majd megadnod a jelentkezésnél, hogy tudjuk, valóban részletesen végigolvastál mindent.

• Nem adod fel, ha megnő a nyomás. Tevékenységünkből adódóan néha váratlanul nagyobb munkamennyiség adódhat egyes munkakörökben. Ha hirtelen beérkezik extra 50 megrendelés, el kell tudnod bánni vele.

• Előny, szinte követelmény, hogy szeretesd az állatokat. Kutyás, macskás, hörcsögös stb. cuccok árusítását nem lehet megúszni enélkül. 🙂

 

MILYEN EMBERT NEM KERESÜNK

• Nem dolgozunk együtt rosszmájú, beszólogatós emberekkel. Ha furkálódsz, az rossz a csapatnak, rossz az ügyfeleknek.

• Ha csak egy meló kell, amivel elvagy napközben, menj máshova dolgozni. A vezetőség heti 7 napot dolgozik, minden csapattárstól elvárjuk, hogy szintén tegye oda magát és csak minőségi munkát adjon ki a kezéből.

• Negatív, borúlátó csapattársakra szintén nincs szükségünk.

• Ha nem akarsz fejlődni, nem akarsz újdonságokkal találkozni.

 

FELADATAID, AZAZ HOGY FOG KINÉZNI EGY NAPOD

• készletellenőrzés, raktár rendbentartása

• ügyfélszolgálat tartása, emailben, Messengeren és telefonon

• napi csomagösszekészítés és kiküldés

A raktáros/csomagkiküldő/ügyfélszolgálatos pozíció az egyik legfontosabb cégünkben.

 

Egy átlagos napodon a következőkön fogsz végigmenni:

• ellenőrizni kell az átutalásos rendeléseket – fizettek-e már?

• azokhoz a rendelésekhez, amikhez minden van raktáron, összeszedni az árut és dobozolni, csomagolni

• közben/ezután a problémás rendelésekkel, beérkező ügyfélszolgálati dolgokkal megbírkózni, fizetési felszólításokat kiküldeni stb.

• segítesz a termékbeszerzés folyamatában (mit kell rendelni, mennyit, mi fogy éppen, mit keresnek telefonon stb.)

 

SZÜKSÉGES TUDÁS/ISMERETEK

FIGYELEM: mivel 15-18 kilós kutyatápos zsákokkal elég gyakran fogsz találkozni, érdemes észbentartani, hogy a munkavégzéshez szükség lesz egyfajta fizikai kondícióra. Értsd: ha nem bírsz el ekkora zsákokat, ne jelentkezz.

Nem követelünk meg semmilyen papírt, az a lényeg, hogy mit tudsz megcsinálni. Ugyanakkor előny, ha már van releváns tapasztalatod, tudod hogyan kell ügyfelekkel tartani a kapcsolatot stb.

Nem szükséges számítástechnikai ismeret, bár mindent digitálisan végzünk, igyekszünk mindent a lehető legegyszerűbbre venni. Ugyanakkor előny, ha van számítógépes tapasztalatod, tudsz Excel táblákat kezelni, hiszen az itt jól jöhet még. 🙂

Nincs se életkori, se nemi követelményünk. De ahogy fentebb is említettem, ha 40 kilós lány vagy, a pakolás miatt ez valószínűleg nem a neked való munkakör.

 

MUNKAIDŐ, HELYSZÍN, JAVADALMAZÁS

Teljes munkaidős csapattársakat keresünk, a munkaidő pedig rugalmasan kb. 9-17 óráig tart. Attól függően neked mi a kényelmesebb, bejöhetsz hamarabb, vagy akár végezhetsz később.

Amit mi megkövetelünk, hogy töltsd ki a 8 órás munkaidőd (+ fél óra ebédszünet) ÉS vedd figyelembe, hogy a futárok délután jönnek kb. 12-16 óra között. Amíg nem ment el a futár, akinek átadod az aznapi csomagokat, nem ért véget a munkaidőd. Ugyanis, ha nem viszi el a csomagokat, nincs bevételünk és nem tudunk fizut adni! 🙁

A munkavégzés helyszíne Tatabánya, Gál István lakótelep.

Munkabéred versenyképes alapbérből fog állni, amit kiegészít fix és mozgó bónusz is, így a teljesítményedtől függően még felfelé mozoghat a béred. Ezen felül, ahogy említettem, folyamatosan ajánlunk fizetésemelés lehetőségeket a fejlődésedhez kötötten, így simán lehet, hogy havonta emeljük a béred, mert annyira lenyűgözöl a teljesítményeddel és problémamegoldó képességeddel.

Ingyen kávé, víz, üdcsi, nasi, a havi csapatkeretből.

 

Kezdés: azonnal.

 

Gyere és dolgozzunk együtt a legkirályabb kisállatos webáruházért! 🙂