Back-end fejlesztő munkatárs

KIK VAGYUNK?

2 fiatal barát vagyunk, májusban alapítottuk meg a Maxipet Webáruházat és hála az eddigi gyors és folyamatos növekedésünknek, új csapattagra van szükségünk! Sőt, nem is egyre! 🙂

Most költözünk önálló raktárunkba, ami egyben az irodánk is lesz. Innen fogjuk a napi működési feladatainkat ellátni, most pedig eljött az ideje, hogy rendes munkahelyet, csapatot építsünk.

 

MIÉRT JÓ VELÜNK DOLGOZNI?

Fiatalok vagyunk, felszabadultak, lelkesek. Nem egy olyan munkahelyet akarunk teremteni, ahol mindenki zabszemmel a valagában ül és alig várja, hogy 4-et üssön az óra és végre húzhasson haza.

Először is, nálunk nem az alkalmazottak, meg a főnökök vannak, hanem mindenki csapattárs. Csapatként működünk együtt, egy közös cél érdekében. A közös cél pedig a vásárlóink elégedettsége és a minél magasabb rendelésszám (ha nincs rendelés, nem tudunk fizetést adni…)
Persze azért némi hierarchiára szükség van, de nálunk a beosztottnak is lehet igaza, feljebbvaló is tévedhet. Ha eddig olyan helyen dolgoztál, ahol napi szinten leüvöltötték a hajad, akkor megváltás lesz hozzánk jönni. 🙂

Bár lehet hihetetlenül hangzik, de egy olyan környezetet próbálunk létrehozni, ahova a csapattársak ÖRÖMMEL jönnek be dolgozni. Nem alibiznek, nem fordul fel a gyomruk már a gondolatra is, hogy dolgozni kell. Ezért a következő dolgokat vezetjük be:

• Nálunk minden hónapban van egy olyan megbeszélés, amin a cég ÖSSZES dolgozója és a tulajdonosok is részt vesznek. Ezen értékeljük egymás teljesítményét és megbeszéljük, hogy merre haladunk a következő hónapban, negyedévben és évben. Őszintén hisszük, hogy ha mindenkinek pontos képe van arról, hogyan fejlődünk, az ösztönözni fogja munkájukat. Ez a cégszintű fejlődéshez elengedhetetlen.
• Minden hónapban tartunk MINDEN csapattársal egy 1on1 meetinget, azaz egy cégvezető-beosztott megbeszélést, amin megnézzük, merre lehet fejlődni, mi történt a hónapban, mi újság a szabikkal stb. Ösztönözzük a fejlődésed, ugyanis, ha egyre több értéket tudsz nyújtani, azt egyre több fizetéssel tudjuk jutalmazni. Érdekel az x pozíció? Beszéljük meg, mit kell hozzá elsajátítanod. Nem tetszik valami a munkáddal kapcsolatban? Beszéljük át, oldjuk meg!
• Kellemes munkakörnyezetet biztosítunk, van ingyen kávé, mindenféle nasi, víz. Erre van egy havi keretünk, amit a csapat úgy alakít, ahogy csak szeretné!

 

MILYEN EMBERT KERESÜNK

• Önállóan képesnek kell lenned munkát végezni. Szeretjük azokat, akiknek nem kell a kezüket fogni mindenhez. Nálunk nincs mikromenedzsment, egy teljes területért felelsz a cégen belül!
• Mivel webáruházat üzemeltetünk, minden csapattárs konstans váratlan hibába fog ütközni. Fontos, hogy feltaláld magad, légy talpraesett és ne féld használni a józan paraszti eszed!
• Barátságos vagy, szereted mások társaságát és nem okoz gondot az ügyfelekkel sem a kapcsolattartás.
• A jelentkezéshez a titkos kód: hörcsögverem. Ezt kell majd megadnod a jelentkezésnél, hogy tudjuk, valóban részletesen végigolvastál mindent. Csalódnék, ha nem úgy találnád meg, hogy ctrl+f-ezel a “kódra”, miután a jelentkezésnél meglátod, hogy kell. 😉
• Nem adod fel, ha megnő a nyomás. Tevékenységünkből adódóan néha váratlanul nagyobb munkamennyiség adódhat egyes munkakörökben. Ha hirtelen szétesik a webáruház, meg kell küzdenünk vele közösen! 🙂
• Előny, szinte követelmény, hogy szeretesd az állatokat. Kutyás, macskás, hörcsögös stb. cuccok árusítását nem lehet megúszni enélkül. 🙂

 

MILYEN EMBERT NEM KERESÜNK

• Nem dolgozunk együtt rosszmájú, beszólogatós emberekkel. Ha furkálódsz, az rossz a csapatnak, rossz az ügyfeleknek.
• Ha csak egy meló kell, amivel elvagy napközben, menj máshova dolgozni. A vezetőség heti 7 napot dolgozik, minden csapattárstól elvárjuk, hogy szintén tegye oda magát és csak minőségi munkát adjon ki a kezéből.
• Negatív, borúlátó csapattársakra szintén nincs szükségünk.
• Ha nem akarsz fejlődni, nem akarsz újdonságokkal találkozni.

 

FELADATAID, AZAZ HOGY FOG KINÉZNI EGY NAPOD

Mivel teljes mértékben online biznisz vagyunk, kizárólag a webáruházon keresztül értékesítünk (egyelőre), beláthatjuk, hogy a bitek és byteok igen jelentősek az életünkben. 🙂

 

Jó hír: magam is rakok össze webáruházakat, így amikor a fejlesztésekről beszélünk, az nem így fog kinézni:

Én: “Figyu kéne egy olyan izé!”
Te: “Micsoda?”
Én: “Hát tudod, olyan!”
Te: “Aha”
*2 órával később*
Én: “Nem erre gondoltam, kezdd elölről!”
Te: “…”

 

Ehelyett van Git repónk, Kinstán keresztül Google Cloud Platformon hosztolt hipi-szupi csilli-villi webáruházunk, amit még királyabbá kell tenni. Van fejlesztési naplónk, van minden amitől egy komoly fejlesztő szájában összefut a nyál. Megbeszéljük mit kell fejleszteni, HOGYAN, MIKORRA, MIÉRT stb. Tehát én az üzlet részéről le tudom fordítani neked az elvárásokat és megértem mit mondasz nekem. Több oldalas briefet kapsz minden fejlesztéshez.

Nem ígérek olyat, amit nem tudok tartani, így valószínűleg nem fogsz se appot fejleszteni, se a legmenőbb nyelveken és keretrendszereken tanulgatni és kísérletezgetni. Bár tudom, hogy általában egy fejlesztő számára ezek fontos dolgok, izgalmas kísérletezgetni, ezekre bizonyos keretek közt biztosítunk is lehetőséget.

DE! Mivel célunk nem csak Magyarország, de a régió vezető kisállat-témájú webáruházává válni, a legújabb vevőszerző és online értékesítési technikákkal fogsz dolgozni. Várj, mindjárt adok példát.

 

Feladataid:
• essünk túl a feketelevesen, sajnos igen, kell karbantartást is végezni. Ha valami megmukkan, össze kell tákolni, verziókövetést csinálni, updatelgetni stb. Ez nem túl izgis, de ha ügyesek vagyunk, minimalizálható.
• back-end fejlesztői feladatok a webáruházon. új funkciókat folyamatosan vezetünk be, a te feladatod lesz megírni a kódot.
• VAGY a front-endes munkák IS, ha meg tudod csinálni, VAGY a front-endes külsős munkatárs mukájának támogatása, ha nem. Nem gáz, ha nem értesz a front-endhez, de örülök neki, ha igen.

 

Példamunkák (mondtam, hogy tart ki ;):
• vonalkódos rendelésösszeállító rendszer
• dinamikus exit-intent popupok (user név, böngészett terméknév inputtal stb.)
• dinamikus ajándékválasztó kosár oldalra
• teljes kosár és pénztár redesign, számos új funkcióval
• stb. amikor ezt írom, 48 fejlesztés várakozik a naplóban, 1 évre előre.

 

SZÜKSÉGES TUDÁS/ISMERETEK

Nem érdekel honnan szerezted a tudásod. Tőlem akár érettségi nélkül is jöhetsz, ha leprogramozod PHP-ban a csillagokat az égről. A lényeg, hogy a már leírt feladatokat tudd teljesíteni.

Ami kelleni fog:

• Wordress és Woocommerce ismerete kívül-belül
• PHP, JavaScript, jQuery, HTML, CSS, git

Ami előny:
• webáruházas tapasztalat
• angol nyelvtudás

Ha jelentkezel, kapni fogsz egy teszt kérdéssort, amivel a tudásod tesztelni fogom.

PRO TIPP: Ha eleve azzal indítasz a motivációsban, hogy mivel lehetne javítani a webáruházon, pl. milyen script fut le feleslegesen, te ezt így-úgy-amúgy csinálnád, erősen növeled az esélyeit, hogy együtt dolgozzunk. 😉


MUNKAIDŐ, HELYSZÍN, JAVADALMAZÁS

Teljes munkaidős csapattársakat keresünk, a munkaidő pedig rugalmasan kb. 9-17 óráig tart. Attól függően neked mi a kényelmesebb, bejöhetsz hamarabb, vagy akár végezhetsz később. Távmunka sajnos nem lehetséges. Csapatépítésben vagyunk, hiába tudom, hogy otthonról is tudsz dolgozni, szeretném, ha egy helyen lennénk.

Amit mi megkövetelünk, hogy töltsd ki a 8 órás munkaidőd (+ fél óra ebédszünet).

A munkavégzés helyszíne Tatabánya, Gál István lakótelep.

Munkabéred versenyképes alapbérből fog állni, amit kiegészít fix és mozgó bónusz is, így a teljesítményedtől függően még felfelé mozoghat a béred. Ezen felül, ahogy említettem, folyamatosan ajánlunk fizetésemelés lehetőségeket a fejlődésedhez kötötten, így simán lehet, hogy havonta emeljük a béred, mert annyira lenyűgözöl a teljesítményeddel és problémamegoldó képességeddel.

Ingyen kávé, víz, üdcsi, nasi, a havi csapatkeretből.

 

Kezdés: azonnal.

 

Gyere és dolgozzunk együtt a legkirályabb kisállatos webáruházért! 🙂