Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
0

Bravecto rágótabletta kutyáknak és macskáknak

A Bravecto egy vényköteles termék. Emiatt webáruházunkban, hogy eleget tegyünk a törvényi kötelezettségeknek, extra információk megadásához (pl. kutya súlya) kötjük a rendelést.

Hogyan működik a Bravecto tabletta?

Hatása

12 héten (kb. 3 hónapig) tartó hatása van. Ezt a gyógyszert külső élősködők elleni védelemre használják. Bolha, kullancs és egyéb vérszívók elleni védelemre ajánlott.

Hatóanyag

Hatóanyaga az ún. frularaner.

Alkalmazása

Alkalmazása rendkívül egyszerű. A kutyussal meg kell etetni az 1db ízesített falatkát, ezt követően alakul ki a védelem.

Előnyei

Legnagyobb előnye egyértelműen a kényelem. A legtöbben azért szeretik használni, mert miután a kutyus megette, el is lehet róla feledkezni, 12 hétig tart a védettség.

A kutyával nem kell küzdeni. Mivel ízesített kis falatról van szó, szívesen megeszik. Ezt követően kb. fél napon belül már ki is alakul a védettség. Innen már csak arra kell ügyelni, hogy a következő adagot a javasolt 12 héten belül megetessük.

További előnye, hogy eddig nem figyelték meg reziztancia kialakulását, így nem kell folyamatosan váltogatni alternatív módszerek között.

Hatása hosszabb ideig tart, mint a spot-on megoldásoké.

A több kutyás gazdik szokták szeretni, mert a nyakörvet le szokták egymásról harapni az állatok, emellett lehet rendes nyakörvet, használni. Nem kell egy csúnya szürke műanyagdarabot aggatni kedvencünkre.

Nem kell aggódni a fürdetés miatt és kozmetikázás miatt sem.

Emellett hatóanyaga nem zavarja közben más gyógyszerek használatát.

A kutya környezetében a bolháknak annyi, minden fejlődési-ciklusban a populációt felszámolja.

Hátrányai

Sajnos nincs optimális élősködők elleni szer, így ez a gyógyszer is rendelkezik hátrányokkal. Legfontosabb, hogy NINCS repellens hatása, így nem tartja távol pl. a szúnyogokat, vagy egyéb vérszívókat.

Megfigyelték, hogy előfordulhat enyhe gyomorpanasz az alkalmazásakor, de ez rövid időn belül elmúlik.

A kullancsok/bolhák esetében a szer akkor pusztítja el az élősködőt, ha az elkezdett vért szívni. Emiatt nincs teljesen 100%-os védelemben az állat. Ugyanakkor a fertőzés esélye minimalizálódik.

Bravecto rendelés online, vagy inkább vásárlás patikából?

A tabletta hozzáférhető a legtöbb állatpatikában. Mivel vényköteles, így először az állatorvos felírja, ezután lehet megvásárolni.

Az internetes rendelést sokan kényelmesebbnek tartják, hiszen így nem kell mindig elmenni az állatorvoshoz és kívárni a sort. A Bravecto rendelés során meg kell adni a kutya, vagy macska súlyát, ez alapján tudja eldönteni a receptet kiállító szakember, hogy melyik kiszerelésre lesz szükség.

Fontos tudni, hogy a Bravecto tabletta webáruházunkban mindig van raktáron, amit állatorvosaink leterhetségétől függően, akár más másnap ki tudunk szállítani.

A kiszállítás költsége 10.000 Ft alatti rendelések felett ingyenes, alatta 1290 Ft. Vényköteles gyógyszereket csak előrefizetéssel (banki átutalás, vagy bankkártyás fizetés) van módunkban kiküldeni.

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, speciális gyógyszerszállító csomagban, így minőségét nem veszíti, a szállítás veszélytelen. Gyógyszerek esetében jogszabály szerint a megrendelőnek nincs elálállási joga, az árut nem tudjuk visszavételezni.

Bravecto ár, avagy mennyibe kerül havi és napi lebontásban?

A kullancs elleni tabletta több kiszerelésben is kapható, amelyek eltérő ára miatt ez változó. A tabletta 3 hónapig tartja távol hatékonyan az élősködőket, így a havi árhoz harmadoljuk, a napi lebontáshoz pedig 90-nel osztjuk a végfelhasználói árat.

A Bravecto ára versenytársaihoz képest igen kedvező. Bár nem olyan pénztárcabarát, mint egy kullancs elleni nyakörv, kényelemben bőven jóváteszi a kicsit magasabb árát.

Kutyák esetében

  • 2-4,5 kg kiszerelés: havi 2663 Ft, napi 89 Ft - teljes ár: 7990 Ft
  • 4,5-10 kg kiszerelés: havi 2863 Ft, napi 95 Ft - teljes ár: 8590 Ft
  • 10-20 kg kiszerelés: havi 2997 Ft, napi 100 Ft - teljes ár: 8990 Ft
  • 20-40 kg kiszerelés: havi 3197 Ft, napi 107 Ft - teljes ár: 9590 Ft
  • 40-56 kg kiszerelés: havi 3330 Ft, napi 111 Ft - teljes ár: 9990 Ft

Macskák esetében

  • 1,2-2,8 kg kiszerelés: havi 2663 Ft, napi 89 Ft - teljes ár: 7990 Ft
  • 2,8-6,25 kg kiszerelés: havi 2863 Ft, napi 95 Ft - teljes ár: 8590 Ft
  • 6,25-12,5 kiszerelés: havi 2997 Ft, napi 100 Ft - teljes ár: 8990 Ft
bravecto ár

Gyakori kérdések és válaszok a Bravecto tablettával kapcsolatban

1. Károsodhat-e a kisállat mája a terméktől?

Jelenleg nem tudunk róla, hogy májkárosító hatása lenne, ha a megfelelő méretű kiszerelésben kapja meg az adagját a kutyus. A termék gyártója, a MSD létrehozott egy tájékoztató oldalt, hasonló mítoszokat tényekkel döntenek meg.

2. Akkor is tudok rendelni, ha nincs receptem?

Igen! Elkérjük adataidat és kedvenced jellemzőit a rendelés folyamán, majd ez alapján állítjuk ki a vényt (ha állatorvosaink úgy ítélik meg, hogy a gyógyszer alkalmas kisállatodnak). Ezután a vényt és a terméket is eljuttatjuk hozzád.

A bejegyzés célja nem a termék promóciója. Az oldal csak a link ismeretében, vagy a termék nevére internetes keresőben explicit módon keresve érhető el a látogató számára. Célunk a termék minél részletesebb bemutatása, előnyökkel, hátrányokkal, hogy a kisállat-tartók objektív, felelősségteljes döntést hozhassanak a termék megvásárlásával.

Bravecto tabletta rendelés kutyáknak

Válaszd ki a megfelelőt kutyusod mérete alapján!

A szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes az ország egész területére, alatta 1290 Ft. Vényköteles termékek esetén csak előreutalást, vagy bankkártyás fizetési módot tudunk biztosítani, illetve fontos, hogy nem él a 14 napos elállás.

popular products

Bravecto spot-on rendelés macskáknak

Válaszd ki a megfelelőt cicád mérete alapján!

A szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes az ország egész területére, alatta 1290 Ft. Vényköteles termékek esetén csak előreutalást, vagy bankkártyás fizetési módot tudunk biztosítani, illetve fontos, hogy nem él a 14 napos elállás.

popular products
Kérdésed van, elakadtál? Keresd barátságos ügyfélszolgálatunkat!
+36 30 info@maxipet.hu