Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
0
Maxipet.hu
kutyatáp, macskatáp
macska vemhességi ideje
2018-09-14

A macska vemhességi ideje

Szula Kata    Macska
Sok embert ért már a meglepetés, hogy egyszer csak kiscicák kerültek a házhoz. Azonban ha észleled, hogy cicád tüzel már felkészülhetsz a cicus invázióra. A macska vemhességi ideje éppen elég infó ahhoz, hogy ne legyen derült égből villámcsapás a sok kis szőrpamacs!
részletek
kullancs kiszedése kutyából
2018-09-09

Kullancs kiszedése kutyából – a leghatékonyabb mód

Szula Kata    Kutya
Kullancs kiszedése kutyából - ezt tedd, ha élősködőt találsz kutyusodon. Nem kell megijedni, már magabiztosan tudni fogod mit kell tenned. Egyszerű és hatékony módszer, hogy ne kaphasson el fertőzést.
részletek
mit ehet a kutya és mit nem
2018-09-03

Mit ehet a kutya és mit nem?

Szula Kata    Kutya
Mit ehet a kutya és mit nem? Gyakran merül fel ez a kérdés, így mi összegyűjtöttünk nektek egypár dolgot amit szabad és amit semmiképpen se adjatok kutyusaitoknak. Kutya etetésről minden itt!
részletek
Dzsungáriai törpehörcsög etetése
2018-08-28

Dzsungáriai törpehörcsög etetése

Szula Kata    Hörcsög
Dzsungáriai törpehörcsög etetése egyszerűen. A dzsungáriai törpehörcsög a hörcsög fajták egy igen aprócska alfaja, így némiképp más igényekkel is rendelkezik.
részletek
akvárium berendezése
2018-08-15

Akvárium berendezése

Szula Kata    Akvarisztika
Akvárium berendezése, mit és miképp? Egy lakást igazán fel tud dobni egy csodaszép akvárium, telis-tele egészséges halakkal. Nézd meg, mire kell ügyelned a berendezéskor!
részletek
hullámos papagáj tartása
2018-08-03

Hullámos papagáj tartása

Szula Kata    Papagáj
Hullámos papagáj tartása A-tól Z-ig! Mindig is kedvelted a kalózok kedvenc állatát, a papagájt és szeretnél te is beszerezni egyet? Összegyűjtöttünk minden tudnivalót.
részletek
mit ehet a tengerimalac
2018-07-31

Mit ehet a tengerimalac?

Szula Kata    Tengerimalac
Most került a házhoz egy kis tengerimalac, de kétségeid vannak afelől mit adj neki enni? Mit ehet a tengerimalac? Nálunk most választ kaphatsz a kérdésedre!
részletek
hasmenéses kutya etetése
2018-07-28

Hasmenéses kutya etetése

Szula Kata    Kutya
Hasmenéses kutya etetése - mit és hogyan? Gyakran megtörténik, hogy kutyusunkat hasmenés kínozza. Ilyenkor természetes,hogy megijedünk, de tudnunk kell azt, hogy egy kímélő diéta mindent helyre tehet.
részletek
Miért fekszik a macska az emberre?
2018-07-24

Miért fekszik a macska az emberre

Szula Kata    Macska
Miért fekszik a macska az emberre? Mi játszódhat le cicánk fejében, mikor úgy dönt dörgölőzni kezd és hozzánk bújik? Íme egy-két indok, azon kívül hogy szereti a gazdiját!
részletek
macska etetés mennyiség
2018-07-17

Macska etetés mennyiség

Szula Kata    Macska
Macska etetés mennyiség- minden információ arról, hogy mikor mennyit adjál cicusodnak. Optimális súlyú, túlsúlyos és sovány cica esetében is különszedtük a mennyiséget és gyakoriságot. Ezentúl menni fog! :)
részletek