Maxipet.hu
kutyatáp, macskatáp
hörcsögtartás
2018-11-18

Hörcsögtartás – mit és hogyan?

Szula Kata    Hörcsög
A hörcsögtartás sokaknál felmerül, azonban olykor nem merjük a "nagy fába vágni a fejszénket". Pedig a hörcsög a legjobb megoldás egy kezdő gazdinak! De miért is? Mi válaszolunk!
részletek
guppi tartása
2018-11-13

Guppi tartása – hogyan is él a hal a vízben?

Szula Kata    Díszhal
A guppi tartása nem egy bonyolult dolog, de azért nem árt ha egy-két dologra figyelünk mielőtt befektetünk egy ilyen kis csoda halacskára. A Maxipet elmonda nektek, hogy mit is tegyetek!
részletek
macska fürdetése
2018-11-09

A macska fürdetése – tiszta cica, nincsen gond!

Szula Kata    Macska
A macska fürdetése egy olyan dolog, amely mindig gondterheltté tudja tenni a gazdit, hiszen nem szeretnénk hogy cicánk rosszul érezze magát. Sajnos azonban néha szükséges és higyjük el nem is olyan vészes dolog!
részletek
kutya alomra szoktatása
2018-11-05

A kutya alomra szoktatása – hogyan lehetséges?

Szula Kata    Kutya
A kutya alomra szoktatása már kölyökkorban nagy bonyodalmakat tud okozni a gazdinak, pedig kitartással és kellő odafigyeléssel könnyedén megtanulja kutyusunk mi a dolga! A szobatisztasághoz vezető kulcs a Maxipet.hu-n!
részletek
toklász a kutya lábában
2018-10-23

Toklász a kutyában – nem játék

Szula Kata    Kutya
Toklász a kutya lábában könnyen összejöhet nyáron. Azt hinnénk, hogy nem veszélyes, azonban igen fájdalmas tud lenni kedvenceink számára. Mi is a toklász és mit tegyünk ha találunk kutyáinkon?
részletek
macska ivartalanítása
2018-10-19

Macska Ivartalanítása – Minden Amit Tudni Érdemes

Szula Kata    Macska
A macska ivartalanítása sokak számára nagyon drasztikusnak tűnhet és sokan nem értenek vele egyet, azonban a cicák egészségére kifejezetten jó hatással van. A legfontosabb tudnivalók az ivartalanításról, itt a Maxipeten!
részletek
kutya bűzmirigy
2018-09-30

Kutya bűzmirigy gyulladás – kinyomás, kezelés házilag

Szula Kata    Kutya
A bűzmirigy minden kutyusnál fellelhető szervecske, amely hajlamos a begyulladásra. Egyáltalán mi a funkciója, miért gyullad be és hogyan lehet kezelni. Minden információ itt, a Maxipeten!
részletek
köhög a kutya
2018-09-27

Köhög a kutya – a kennel köhögés

Szula Kata    Kutya
Köhög a kutya és nem tudod hogy mi lehet az oka? Lehetséges hogy kennel köhögést kapta el! Járj utána annak, mi is ez a betegség és mik is lehetnek a tünetei, hogy semmiképpen se érjen meglepetésként!
részletek
kutya bőrbetegségek
2018-09-19

Kutya bőrbetegségek képekkel

Szula Kata    Kutya
Kutya bőrbetegségek, melyek majdnem minden kutyusnál megjelenhetnek. Ekcéma, gomba, allergia és szőrtüszőgyulladás - hogyan ismerjük fel és hogyan tudjuk kezelni?
részletek
macska vemhességi ideje
2018-09-14

A macska vemhességi ideje

Szula Kata    Macska
Sok embert ért már a meglepetés, hogy egyszer csak kiscicák kerültek a házhoz. Azonban ha észleled, hogy cicád tüzel már felkészülhetsz a cicus invázióra. A macska vemhességi ideje éppen elég infó ahhoz, hogy ne legyen derült égből villámcsapás a sok kis szőrpamacs!
részletek